Xbox 360'a Özel Crimson Alliance'tan Yeni Video

Oyundaki mekan çeşitliliğinin de fazla olmasını bekliyoruz
22.07.2011 09:28 Alkan Adakaner


     Certain Affinity'nin Xbox 360'a özel olarak piyasaya çıkacak aksiyon-rpg oyunu Crimson Alliance'ın yeni videosu yayınlandı. Oyunun bu videosunda Gnox adlı karakteri yakından tanıma fırsatı yakalıyoruz.

     Videoda da gördüğünüz gibi Gnox dev kılıç ve kalkanı ile oldukça güçlü bir savaşçı. Mercenary sınıfından olan (diğer sınıflar Assassin ve Wizard) Gnox tıpkı diğer karakterler gibi geliştirilebilir 5 özel yeteneğe sahip. Zaten oyun içinde de bunlardan bazılarını uyguladığını görüyoruz.

     4 kişilik co-op desteği sunacak olan Crimson Alliance'ın "Summer of Arcade" kapsamında satışa çıkacak oyunların hepsini alanlara ücretsiz olarak verilecek. Yeni videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crimson Alliance Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Certain Affinity Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 1 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 2 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 3 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 4 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler