Xbox 360'a Özel Korku Oyunu "Deadly Premonition"

Deadly Premonition, hayatta kalma-korku oyunlarına yeni bir soluk getirebilir
10.11.2009 21:41 Alkan Adakaner

 
Dağıtımcılığını Ignition Entertainment'in, yayıncılığını ise Access Games'in yapacağı  hayatta kalma-korku türüne yeni bir soluk getirmesini umduğumuz Deadly Premonition adlı macera oyunu Xbox 360'a özel olarak duyuruldu.
 
 
3. kişi bakış açısına sahip olacak olan oyun Kuzey Amerika'da 2010'un Bahar aylarında piyasaya çıkacak. Avrupa için bir açıklama henüz yapılmadı.
 
 
FBI ajanı Francis York Morgan'ı yöneteceğimiz Deadly Premonition'ın adından da anlaşılacağı üzere önsezileri yüksek ajanımızın gizemleri çözmek istemesi üzerine odaklanacak.
 
 
Uzun menzilli silahların yanı sıra, yakın dövüş silahlarının da bulunacağı oyunun hayatta kalma-korku türündeki oyunların sayısının azaldığı bu dönemde türe yeni bir soluk getirmesi bekleniyor.
 
 
Deadly Premonition'ın resmi sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deadly Premonition Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Paradox Development Studio Dağıtıcısı: Brighter Minds Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 17 Şubat 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Psikolojik Dram Oyunu The End of You 20 Haziran'da Çıkacak 1 Saat önce Kıyamet Sonrası Taktik Oyunu Neverdark Yakında Steam'de 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler