Xbox Achievement Avcısı 1 Milyon Puana Ulaştı

13.03.2014 14:57 Samet Basri Taşlı


     Raymond Cox, ya da Xbox kullanıcı adıyla Stallion83, bu gün dünyada  1 milyon Gamescore puanına ulaşan (1.000.000G) ilk insan oldu. 
 
     Bu puana ulaşmak sekiz yıldan birazcık uzun sürdü. Daha önceki Guinness Dünya Rekoru olan 511.342G puanı, ki bu rekor da yine kendisine aitti, kırarak yeni bir rekora imza attı.
 
     Dün yaptığı dört saatlik Twitch yayınında Cox, Xbox One üzerinden yedi farklı oyun oynayarak başarımlarını tamamladı. Plants Vs. Zombies: Garden Warfare, Forza 5, Call of Duty: Ghosts, Battlefield 4, Peggle 2, FIFA 14 ve Rayman Legends başarımlarını tamamlayan Cox, yayının 3. saatinin 46. dakikasında Titanfall oyunu ile bir milyon sınırına ulaştı.
 
     1.000.000 Gamescore puanına ulaşan Cox "Sekiz yıl, üç ay ve kim bilir kaç gün süren bu süreçte, bir çok saat, bir çok gece geçirdim. Bu işe ne kadar fazla şey koyduğumu anlatamam." dedi. 1 milyon sınırına ulaşmayı yıllardır planlayan Cox, dört yıl önce 500.000G sınırına ulaşan ilk kişi olmuştu.
 
     Raymond Cox'ın 1 milyon puana ulaştığı canlı yayının videosunu izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler