Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor

27.04.2024 15:49 Mehmet Tandoğan

 
 
Geldiğimiz süreçte Fallout ismini ve markasını hemen hemen hepiniz duymuşsunuzdur. Özellikle 11 Nisan tarihinde ülkemizde Amazon Prime Video işbirliği kapsamında yayınlanan ilk sezonuyla büyük bir ses getirdiğini aktarabiliyoruz. Bu süreçten sonra serinin satışları patladı ve bu satışları değerlendirmek isteyen Microsoft'un yeni Fallout oyununun erken bir tarihte gelmesini istediği bildirildi.
 
Fallout serisi şu anda yükselmeye devam ediyor
 
 
 
Fallout serisinin bir hayli popüler hale gelmesiyle beraber elbette ekipler projelere olan bakış açılarını değiştirebiliyor. Açıklanan detaylara ve ortaya çıkan söylentilere göre Xbox, bir sonraki "Fallout" oyununa yönelik beklentilerini daha da yukarılara çıkarıyor ve bir an önce bu projenin oyunculara sunulması gerektiğini aktarıyor.
 
Seriyi geliştiren Bethesda ekibi şu anda uzay temelli açık dünya aksiyon rol yapma oyunu "Starfield"ı ve yine açık dünya aksiyon rol yapma oyunu "The Elder Scrolls 6"yı geliştirmeye devam ediyor. Durum böyle olunca Fallout 5'in 2030 yılına kadar gelmeyeceğini doğrulayabiliyoruz.
 
The Xbox Two Podcast'in yakın tarihli bir bölümünde Jez Corden, Fallout serisine olan taleplerin bir hayli arttığını ve serinin bir sonraki oyununun merakla beklendiğini bildiriyor. Bu detaylarla beraber yeni projelerin bir an önce piyasaya sürülmesi hedefleniyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 31 Dk önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce MultiVersus'a Joker Karakteri Geliyor 1 Saat önce KRAFTON 2024'ün İlk Çeyreğinde 15.7 Milyar TL Rekor Satışa Ulaştı! 1 Saat önce Resmi Bisiklet Spor Deneyimi Tour de France 2024 Yakında Bizlerle 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler