Xbox Game Pass 25 Milyon Aboneye Ulaştı

19.01.2022 11:05 Mehmet Tandoğan

 
 
Microsoft, Xbox Game Pass hizmetinde yer alan abone sayısının 25 milyona ulaştığını açıkladı. Bu rakam bir önceki yıldaki 18 milyon abone sayısına göre yaklaşık yüzde 39'luk bir artış. Microsoft, bu abonelerin kaçının Xbox konsollarında veya PC'lerde olduğunu bildirmedi.
 
Abonelik hizmeti şeklinde oyunculara büyük bir oyun kütüphanesi sunan Xbox Game Pass'de, yüzde 48'lik bir artış bekleniyordu. Ancak bu rakama ulaşılamadı. Microsoft, oyuncular açısından sık kullanılan bir hizmet olan Xbox Game Pass'i geliştirmeye ve ilerletmeye kararlı.
 
Öte yandan Microsoft, dün itibarıyla Activision Blizzard'ı satın alacağını duyurdu. Bu satın alımla beraber Activision Blizzard bünyesinde yer alan oyunlar, Xbox Game Pass kütüphanesine dahil edilecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox Game Pass Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Servis Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan GTA Yayıncısı Take-Two İşten Çıkarmalara Hazırlanıyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler