Xbox Game Pass'te Bu Ayın Oyunları Artık Oynanabilir Durumda

14.07.2019 15:43 Nursema Emre

 
Xbox Game Pass'in büyük bir devrim gerçekleştirdiği aşikar. Evet, fiyatları ortalama gelire sahip bir insan için çok da uygun değil ancak eğer bu hizmete sahipseniz her ay bir ton yeni oyuna sahip olmak, gerçekten güzel olmalı. (Olmalı diyorum çünkü maalesef ben de hiç Game Pass satın almadım.)
 
Ancak şöyle düşünün herhangi bir oyuna 60 TL vermektense bir aylık aboneliğe veriyorsunuz ve 60 TL'lik birkaç tane oyunu birden oynayabiliyorsunuz. Tabi eğer sürekli olarak oyun oynamaya vaktiniz olmuyorsa, abonelik almak da sizin için pek mantıklı olmayabilir. 
 
Neyse fazla konuyu fazla dağıtmadan bu ayın Xbox Game Pass oyunlarının an itibariyle oynanabilir olduğunu size duyurmak isterim. Bakalım bu ay listeye hangi oyunlar eklenmiş: 
 
Blazing Chome: Contra hayranları bunu da sevecektir. 
 
Dead Rising 4: Oldukça komik içerikler barındıran bir zombi oyunu.
 
Timespinner: Zaman makinesiyle yolculuk yaparak kaderi değiştirin. 
 
Lego City Undercover: Bir aksiyon ve macera oyunu olan Lego City, Microsoft yalnızca konsol oyuncuları için vermiş. 
 
Xbox Game Pass'in PC (30 TL) için olan Beta'sına buradan katılabilir, konsol (60 TL) için olanına ise buradan sahip olabilirsiniz.  

İlgili İçerik Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 2 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 2 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 4 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler