Xbox Live Gold Aboneleri, 2 - 5 Ocak Tarihleri Arasında DiRT Rally 2.0'ı Ücretsiz Deneyebilir

03.01.2020 02:10 Özgür Eroğlu

 
Xbox'ın, Xbox Live Gold ve Game Pass Ultimate üyeleri için düzenlediği ücretsiz oyun deneme etkinliği geri döndü. 2020'nin ilk oyunu ise 22 Şubat 2019 tarihinde yayınlanan DiRT Rally 2.0.
 
DiRT Rally 2.0, 2 - 5 Ocak tarihleri arasında Xbox Live Gold ve Game Pass Ultimate aboneleri tarafından ücretsiz olarak oynanabilir durumda. Oyun maalesef tamamen sizin olmuyor. Sadece belirlenen tarihler arasında ki bu oyun için tarihler 2 - 5 Ocak, oyunu deneyebiliyorsunuz. En azından merak edenler için, satın almakta kararsız olanlar için güzel bir fırsat.
 
Aynı zamanda bu tarihler arasında Xbox Live Gold ve Game Pass Ultimate abonesi olmayanlar, bu abonelik sistemini deneme amaçlı oyunların çevrimiçi hizmetlerine erişebilecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 3 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 8 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 8 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 9 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler