Xbox Live Gold Temmuz 2021 Ücretsiz Oyunları Açıklandı

29.06.2021 22:36 Mehmet Tandoğan

 
 
Microsoft, Temmuz 2021'de Xbox Live Gold abonelerin oynayacağı ücretsiz oyunları duyurdu.
 
Xbox One
 
- Planet Alpha: Gizem ve tehlikelerle dolu, güzel bir uzaylı dünyası: PLANET ALPHA. Amansız düşmanlar tarafından kovalanırken hayatta kalabilmek için gecenin ve gündüzün gücünden faydalanmalısın. (Tüm ay boyunca kullanılabilir)
Rock of Ages III: Make & Break: Rock of Ages 3: Make & Break, ACE Team'in tuhaf, Monty Python vari esprileriyle bezenmiş, yıllarca konuşulacak yaratıcı, rekabetçi bir atıcı savunması ve atari aksiyon oyunudur. (16 Temmuz'dan 15 Ağustos'a kadar)
 
Xbox 360
 
- Conker: Live & Reloaded: Conker: Live & Reloaded, Rare tarafından geliştirilen ve Haziran 2005'te Xbox için özel olarak piyasaya sürülen bir platform video oyunudur. (1 - 15 Temmuz)
- Midway Arcade Origins: Midway Arcade Origins ilk olarak 6 Kasım 2012'de Kuzey Amerika ve Avustralya'da yayınlanan bir arcade derlemesidir. (16 - 31 Temmuz)
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler