Xbox One Bulut Sistemi Yapay Zekayı % 600 Arttırdı

01.08.2013 20:54 Talha Aynacı

 
   Forza serisiyle endüstrideki kalitesini ortaya koyan Turn 10 ekibi şu sıralar harıl harıl Xbox One'ın çıkışına yetiştirilmek üzere Forza Motorsport 5 için ter döküyor. Oyunun yapım aşaması hakkında OXM'ye röportaj veren ekip bilhassa Xbox One'un bulut sisteminden övgüyle bahsetti.

   Turn 10 stüdyo menajeri Alan Hartman yaptığı açıklamada: "Büyük, kaliteli, yenilikçi bir oyunu konsol çıkışına yetiştirmek çok zor. Bugüne kadar yapmış olduğumuz en zor şeylerden birisi. Aynı zamanda bu iş heyecan verici, eğlenceli ve mücadeleci bir halde. Ancak en büyük mücadeleyi Drivatar AI sistemini geliştiriken veriyoruz." sözlerine yer verdi.

   Bulut sistemi sayesinde daha çok bilgi işlemini oyuna aktarabildiklerini belirten yapımcılar, konsol üzerinde görsel ve işitsel detaylar üzerinde çalışırken konsoldan bağımsız olarak yapay zekayı % 10 - % 20 ile sınırlamadan bulut sistemiyle % 600 daha etkin bir çalışma ortaya koyabildiklerinin altını çiziyor.
 
   Kağıt üzerinde oldukça etkileyici duran bu detayları oyunda kendini ne kadar belli edecek? Bu yıl sonunda öğreneceğiz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Forza Motorsport 5 Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Turn 10 Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 31 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 1 Saat önce Terapist Görevini Üstlenebileceğimiz Vampire Therapist Görsel Roman Tarzıyla Geliyor 2 Saat önce Gray Zone Warfare Erken Erişim İnceleme 2 Saat önce Psikolojik Dram Oyunu The End of You 20 Haziran'da Çıkacak 3 Saat önce Kıyamet Sonrası Taktik Oyunu Neverdark Yakında Steam'de 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler