Xbox One Ekim 2020 Güncellemesi Yayınlandı

15.10.2020 10:52 Gazali Çetinkaya

 
Xbox One'ın yeni kullanıcı arayüzü ve profil temaları bir süredir Xbox Insider üyeleri için ulaşılabilir durumdaydı. Ekim 2020 güncellemesiyle birlikte bu özellikler tüm Xbox One kullanıcılarının erişimine sunuldu.
 
Xbox One'ın yeni kullanıcı arayüzü, Xbox Series X ve Xbox Series S'in sahip olacağı kullanıcı arayüzü ile aynı görünümü sahip. Ana ekrandan Oyunlarım, Uygulamalarım ve Ayarlar sekmelerine kadar yeni ve taze bir görünüm getiriyor.
 
Profil temaları, oyuncuların kendilerini ifade edebilmesi için profilini özelleştirme imkanı sağlıyor. Xbox Insider'da bulunan profil temalarına ek olarak üç tane de yeni eklenmiş. Xbox Series X, Xbox Series S ve Xbox Game Pass temalı.  
 
Güncelleme ayrıca oturum açma deneyiminde geliştirmeler, performans iyileştirmeleri ve Macarca, Yunanca, Slovakça ve Çekçe dil seçeneklerini içeriyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler