Xbox One Ekim Güncellemesi Yayınlandı

12.10.2018 12:36 Gazali Çetinkaya

 
Microsoft, Xbox One'ın Ekim güncellemesini bugün itibariyle yayınladı.
 
Güncellemenin en dikkat çeken özelliği yeni Xbox avatarları oluyor. Yeni Avatarlar kullanıcıların kendilerini sınırsız seçenek ile özelleştirebilecekleri dijital ifadeler yaratmasına izin veriyor ve vücut tipleri, cilt tonları, duygular, kıyafetler ve sahne aksesuarları seçenekleri sunuyor. 
 
Güncelleme Cortana ve Alexa desteğini de getiriyor. Böylelikle uyumlu cihazlar aracılığıyla Xbox One'ı sesinizle açabilecek, oyunları başlatabilecek, ses düzeyini ayarlayabilecek, ekran görüntüleri yakalayabilecek, yayınlar başlatabilecek ve daha pek çok şey yapabileceksiniz. Komutlar "Alexa, Forza Horizon 4'ü başlat" gibi çalışıyor.
 
Dolby Vision video streaming desteği ve Narrator için yeni diller de bu güncelleme ile eklenen yeni özellikler arasında.
 
Xbox One Ekim güncellemesinin tüm detaylarına Xbox Wire üzerinden ulaşabilirsiniz.

Tanıtım videosunu da aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler