Xbox One Geriye Uyumluluk Sistemine 3 Oyun Daha Eklendi

13.01.2017 04:13 Gazali Çetinkaya

   Xbox 360 oyunlarını Xbox One üzerinde oynama imkanı sunan geriye uyumluluk sistemine 3 oyun daha eklendi ve bu hafta toplamda sisteme 10 oyun eklenmiş oldu.
 
 
   Xbox 360 oyunları Mega Man 9, Mega Man 10 ve Beat'n Groovy artık Xbox One üzerinde de oynanabilir durumda. Eğer bu oyunlara daha önceden dijital olarak sahipseniz muhtemelen kütüphanenizde belirmiştir. Eğer sahip değilseniz Xbox.com üzerinden satın alabilirsiniz.
 
   Geçtiğimiz günlerde ise Strania, The Splatters, Scrap Metal, Ghostbusters, Dragon Age: Origins, Battlefield: Bad Company 2 ve Battlefield 3 (Disk) sisteme eklenmişti. 
 
   Xbox One'da geriye uyumlu olan oyunların tümüne buradaki listeden ulaşabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 29 Dk önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 6 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 6 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 7 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler