Xbox One S All-Digital Edition Türkiye'de Satışa Sunuldu

12.11.2019 21:48 Gazali Çetinkaya

 
Xbox Türkiye, disk sürücüsü bulanmayan ve bir terabayt sabit disk kapasitesine sahip Xbox One konsolu Xbox One S All-Digital Edition'ın ülkemizde satışa sunulduğunu duyurdu. 
 
Hepsiburada, Vatan ve MediaMarkt gibi resmi satış noktalarında 2.300 TL civarında bir fiyattan satılıyor. Üç yüklü oyun (Forza Horizon 3, Minecraft, Sea Of Thieves) ve 1 yıllık EA Access aboneliği ile birlikte geliyor. Konsolun Kuzey Amerika fiyatı $249.99.
 
Xbox One S All-Digital Edition hakkında:


Xbox One S All-Digital Edition ile tamamen dijitale geçin ve bulutta dijital oyunlardan oluşan ve istediğiniz yerden erişebileceğiniz bir kütüphane oluşturun. Bulut kayıtlarınızı istediğiniz yere götürün, ön sipariş verin ve çıktıkları an oynamaya hazır olmak için yakında çıkacak oyunların ön yüklemesini yapın. Xbox Game Pass ile 100'ün üzerinde harika oyunu keşfederek ve indirerek seçeneklerinizi genişletin. 

Bulut depolama alanı
Oyunlarınız, kayıtlarınız ve yedekleriniz bulutta güvende

Dijital Kütüphane
İstediğiniz bir Xbox One'da oynayabilmeniz için içeriklerinizi istediğiniz yere götürebilirsiniz

Ön yüklemeli oyunlar
Piyasaya çıktıkları an oynamak için yeni dijital oyunların ön yüklemesini yapın

Tamamen Dijital
Fiziksel diskleri çalıştırmaz

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler