Xbox One Sahiplerinin Neredeyse Yarısı Geriye Uyumluluk Oyunlarını Oynuyor

14.12.2016 15:25 Gazali Çetinkaya

 
   Xbox patronu Phil Spencer'ın belirttiğine göre Xbox One sahiplerinin neredeyse %50'si geriye uyumluluk sistemindeki oyunları oynuyor. 
 
   Phil Spencer twitter üzerinden yaptığı açıklama ile bunun haberini verdi ve destekleyen kullanıcılara da teşekkür etti. "Now over 300 back compat titles. Nearly 50% of XB1 owners playing BC games is great to see. Thanks for supporting the program."
 
   Bu duyuru ise BioShock, BioShock 2 ve BioShock Infinite oyunlarının geriye uyumluluk kütüphanesine eklenmesinden sonra kütüphanedeki toplam oyun sayısının 300 adeti geçmesiyle birlikte geldi. 
 
   Xbox One üzerinde oynayabileceğiniz tüm Xbox 360 oyunlarının listesine buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 34 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler