Xbox One Stokları PS4'ün 3 Katı Fazla

23.07.2013 22:46 Alkan Adakaner


    Şu ana kadar olan gelişmeler açıkçası Sony'nin Playstation 4 stoklarının Xbox One'dan daha fazla olduğunu düşündürmüştü. Bazı mağazaların sınırsız PS4 önsipariş işlerine girişmesi gibi gelişmeler bu düşüncelerimizin oluşmasını sağlamıştı.
 
    Baird analiz firmasının analistlerinden Colin Sebastian'a göre ise Microsoft'un Xbox One stok miktarı, Sony'nin PS4 stok miktarından 3 kat kadar fazlaymış. Sebastian bu durumun Microsoft'a büyük avantaj getirebileceğini düşünüyor.

    Nintendo'nun satış miktarı oldukça düşük olan konsolu Wii U'nun çıkış döneminde çok sayıda mağazada tükendiğine şahit olmuştuk. Benzer gelişmeler yeni nesil konsolların da başına gelebilir. Eğer Colin Sebastian'ın elindeki bilgiler doğruysa Microsoft bu konuda büyük avantaj sağlayabilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler