Xbox One X'te 4K İçerikler Nasıl İndirilir ve Taşınır?

08.11.2017 16:24 Tunahan Safdır

 
     Xbox One X'in çıkışıyla birlikte bazı oyunlar 4K çözünürlük desteği vermeye başladılar. Peki 4K'dan yararlanmak için ne yapmak gerekiyor?
 
 
     İlk olarak Xbox One X üzerinde ayarlar menüsüne gidip burada dilinizi seçtikten sonra Xbox Live hesabınızla giriş yapmanız gerekiyor. Ardından konsolun ihtiyaç duyduğu güncellemeleri yapıyorsunuz ve sonrasında Görüntü ve Ses Ayarları menüsüne giriyorsunuz. Burada bağlı bulunduğunuz monitöre göre destekli olan seçenekleri açabilir ve HDR, 4K gibi özellikleri aktif hale getirebilirsiniz.
 
 
 
     Monitörünüzde bu destek yoksa buna benzer bir ekranla karşılaşıyorsunuz. Sisteminizi 4K çözünürlüğe ayarladıktan sonra kontrolcünüzdeki Xbox tuşu ile sırasıyla Ayalar, Sistem ve Yedekleme & Transfer menüsüne gelip "4K oyun içeriklerini indir" seçeneğini seçiyorsunuz ve 4K içeriğe sahip oyunlarınız için indirmeyi başlatıyorsunuz. İndirme tamamlandığında desteklenen oyunları 4K çözünürlük ile oynayabilirsiniz.
 
     4K içerikli oyunlarınızı harici bir diske kopyalayarak başka bir sistemde veya olası bir durumda tekrar kendi sisteminize yüklemeniz de mümkün.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 28 Dk önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 36 Dk önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 57 Dk önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 1 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler