Xbox One'a Klavye ve Fare Desteği Önümüzdeki Haftalarda Gelecek

26.09.2018 12:37 Gazali Çetinkaya

 
Microsoft, Inside Xbox'ın dünkü bölümünde Xbox One klavye ve fare desteği için Razer ile birlikte çalıştığını ve desteğin çok yakında geleceğini resmi olarak duyurdu.
 
Duyuruya göre, Xbox One klavye ve fare desteği "önümüzdeki haftalarda" seçili Xbox Insider Programı üyelerine sunulacak ve bu yılın sonlarında tüm kullanıcıların erişimine açılacak.
 
İlk test edilecek oyunlardan birisi Warframe olarak açıklandı. Warframe dışında hangi oyunlarda destekleneceği açıklanmadı ancak tüm oyunlarda desteklemeyeceği doğrulandı. Microsoft bir Xbox One oyununda klavye ve fare desteğinin olup olmamasına geliştiricinin kendisinin karar vereceğini ve yine geliştiricinin kendisinin bunu oyuna adapte edeceğini söyledi.
 
Xbox One için resmi klavye ve fareler Razer tarafından üretilecek ancak Microsoft tarafından belirtilene göre, "çoğu kablolu veya kablosuz USB klavyeler ve fareler Xbox One üzerinde çalışacak."
 
Detaylar şimdilik sınırlı. Daha fazla bilgi 10 Kasım'da düzenlenecek olan Inside Xbox'ın yeni bölümünde paylaşılacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 1 Dk önce Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 1 Saat önce Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 2 Saat önce Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 2 Saat önce EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler