Xbox One'a Özel Olan Phantom Dust 30 Saatlik JRPG Olacak

14.01.2015 11:52 Alkan Adakaner


     2005 yılında ilk Xbox konsolu için piyasaya çıkan Phantom Dust'ın Xbox One için piyasaya çıkacak sürümü ile ilgili bazı detaylar paylaşıldı. Öncelikle Xbox One'daki Phantom Dust ile ilk Xbox'taki oyunun türleri farklı olacak. İlk Xbox'taki oyun arena-dövüş oyunuyken, Xbox One'daki oyun ise JRPG olacak.
 
    Microsoft'tan Ken Lobb, Xbox One'daki Phantom Dust'ın 30 saat sürecek bir oyun olmasının planlandığını ve oyunu 60 dolara satmak yerine Killer Instinct benzeri bir F2P modeli düşündüklerini de vurguladı.
 
     Şu an yeni Phantom Dust'ın çıkış tarihi ve geliştiricisi netleşmiş değil. Buna karşın oyunla 2015 yılı içinde tanışacağımız konusunda pek şüphemiz yok.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Phantom Dust Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: JRPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 17 Dk önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 44 Dk önce Senua’s Saga: Hellblade 2 Ön Siparişlere Açıldı: Türkiye Fiyatı Açıklandı 1 Saat önce Xbox Games Showcase Duyuruldu: Yeni Call of Duty Oyunu? 2 Saat önce Oynaması Ücretsiz Star Wars: Hunters Çıkış Tarihi Açıklandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler