Xbox One'da Mod Desteği Geliştiriciye Bağlı

26.07.2013 10:45 Alkan Adakaner


     Microsoft'un her Xbox One'ın aynı zamanda geliştirici kiti olarak kullanılabileceğine yönelik açıklamasından sonra akıllara gelen ilk soru bu konsol için mod desteğinin sunulup sunulamayacağı oldu. Bu sorunun yanıtı gecikmedne verildi.
 
     Microsoft'tan Major Nelson, her konsolun aynı zamanda geliştirici kiti olarak kullanılabilmesi ve mod desteği sorularının çok farklı şeyler olduğunu, buna karşın eğer geliştiriciler isterse Xbox One oyunlarında mod desteği sunabileceklerini belirtti.

    Konsollarda korsan yazılımlarım önüne geçmek için oyunlar da sıkı bir şekilde denetleniyor. Wii'nin ve PS Vita'nın oyunlardaki açıklar sebebiyle de hacklendiğini belirtelim. Eğer mod desteğine izin verilirse sıkı denetimler getirilebilir. Yine de Microsoft yetkilileri bu konuda en doğrusunu biliyordur. Bakalım mod desteği ile karşılaşabilecek miyiz?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 12 Dk önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 1 Saat önce MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 13 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler