Xbox One'ın Ağustos Güncellemesiyle Gelecek Özellikler Açıklandı

19.07.2014 09:09 Tunahan Başol


     Yeni nesil konsollar duyurulurken karşımıza çıkan bazı özellikler, bildiğiniz gibi konsollara yeni gelen güncellemelerle sürekli olarak ekleniyor. Aylık olarak güncellemeler yayınlayan Microsoft da Xbox One'ın ağustos ayı güncellemesiyle birlikte getireceği özellikleri duyurdu.
 
     Güncellemeyle birlikte, konsolunuzdan uzakken Xbox SmartGlass veya Xbox.com üzerinden oyun satın alıp, aldığınız bu oyunu da yine yeni eklenecek olan otomatik indirme özelliği ile konsolunuza yükleyebileceksiniz.
 
     Sosyal özellikler kısmında da yeni özellikler ekleyen güncelleme, konsoldaki Blu-ray uygulamasının 3D Blu-ray'leri de çalıştırmasına imkan tanıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 32 Dk önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce MultiVersus'a Joker Karakteri Geliyor 1 Saat önce KRAFTON 2024'ün İlk Çeyreğinde 15.7 Milyar TL Rekor Satışa Ulaştı! 1 Saat önce Resmi Bisiklet Spor Deneyimi Tour de France 2024 Yakında Bizlerle 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler