Xbox One'ın Akıllı Eşleştirme Sistemi Tanıtıldı

31.07.2013 12:20 Talha Aynacı

 
 
   Microsoft, Xbox Live'ın online odaklı oyunlardaki pozisyonunu güçlendirmek adına Smart Match - Akıllı Eşleşme sistemini detaylandırdı. Geçtiğimiz Mayıs ayında Xbox One'ın tanıtımıyla birlikte gün yüzüne çıkan Smart Match sisteminden daha fazla detay yine resmi rakamlardan geldi.
 
Smart Match Mükemmel Oyun İçin Mükemmel Oyuncuyu Bulur
 
   Xbox One'da maç bulma sistemi tamamiyle yeni nesil oyunlar için yenilendi. Oyuncunun deneyimi, yetenekleri, lisanı ve itibarını göz önünde bulunduran bir hesaplama sistemi var. Size istediğiniz tarzda oyuncularla istediğiniz anda oyun oynama imkanı sunmak için daha hızlı , akıllı ve optimize hale getirildi. Xbox 360'daki parti sisteminden farklı olarak sadece tanıdığınız insanlarla parti kurmakla sınırlandırılmayacaksınız ve farklı deneyimler yaşamak için kolayca tarzınıza uyacak yeni insanlarla tanışma bu deneyimin merkezi olacak. Ayrıca oyun istatistikleri Xbox Live üzerinden yayınlanarak oyuncuların birbirlerini tanımalarını, öğrenmelerini ve en uygun maçı bulmayı sağlayacak.
 
Smart Match Size Zaman Kazandıracak
 
   Smart Match sayesinde Xbox One size en uygun maçı ararken dilediğinizi yapabileceksiniz. Geleneksel anlayışta daha az oynanan modlarda veya az tercih edilen haritalarda maç aratırsanız hemen oyun bulmak zorlaşır, uygun maç uzun sürenizi alırdı. Xbox One'ın Snap modu sayesinde aynı anda 2 farklı işlem yapabildiğinizden Xbox Live size maç ararken, siz başka yerde vakit harcayabilirsiniz. Hatta bu esnada arkadaşınız tüm bir parti için bir maç dahi ayarlayabilir.
 
Smart Match Oyununuz Hazır Olduğunda Size Bildirir
 
   Siz veya partiden birisi kriterleri oluşturarak oyun aratmaya başladığında beklemekten daha eğlenceli şeyler yapın. Bu tamamiyle size kalmış. Başka bir oyun oynayın, yeni indirilebilir içeriklere göz gezdirin ya da Reddit'te zaman harcayın! Kendinizi maça dönme noktasından çok uzaklara götürseniz dahi maça giriş zamanı geldiğinde endişelenmenize gerek yok. Maç bulunduğunda Xbox One sizi o sırada ne yapıyorsanız, nerede olursanız olun kolaylıkla maça yönlendirecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler