Xbox One'ın Halo'sundan İlk Hikaye Detayları

30.08.2013 10:36 Alkan Adakaner


     Microsoft, Xbox One için bir Halo oyunu duyurmuştu, ama şu ana kadar bu oyunun içeriği ile ilgili bir açıklama yapılmamıştı. Oyun hakkındaki ilk bilgiler Microsoft Store'da ortaya çıktı. Sitede oyunun konusu ile ilgili şu açıklama var.
 
    "Gizemli bir veri çipinin peşinde olan John-117 namı değer Master Chief, önsezileri güçlü ve acımasızca avlanan yaşam formlarının bulunduğu bir galakside hayatta kalmak için büyük bir çaba ile yeni mücadelelere ve testlerle yüzyüze kalıyor."

     En erken 2014 yılının sonunda piyasaya çıkması beklenen Microsoft'un Xbox One için hazırladığı yeni Halo oyunuyla ilgili tek ayrıntı şu an için bundan ibaret.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo 5: Guardians Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: 343 Industries Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 1 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 2 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 3 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 3 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler