Xbox One'ın Kasım Ayı Güncellemesi Detaylandırıldı

21.10.2014 12:58 Ömür Gencer


      Microsoft'un yeni nesil oyun konsolu Xbox One bildiğiniz gibi her ay gelen yeni içeriklerle güncel tutulan bir konsol. Microsoft, konsolun Kasmı ay güncellemesini yayınladığı açıklamayla detaylandırdı.
 
      Bu güncellemeyle, Xbox 360'daki avatarlarımızda bulunan yer ve biografi bilgileri Xbox One avatarlarımıza geliyor. Bunun yanında artık profilinizdeki altı oyun videosunu veya açtığınız başarımı ön plana çıkarabileceksiniz. Kasım ayı güncellemesi Twitter hesabınızı konsola entegre etmenizi sağlıyor.
 
      Bahsettiğimiz bu güncellemenin getirdiği diğer yenilikler arasında arka plan değiştirebilme özelliği ve Internet Explorer'ı yan pencerede açma özelliği bulunuyor. Güncelleme hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız yayınlanan videoyu izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler