Xbox One'ın Kinect'i 10 Kat Daha Güçlü

24.07.2013 11:29 Alkan Adakaner


    Xbox One'ın Kinect ile birlikte kullanılmasının zorunlu olması çoğu oyuncunun hoşuna gitmemişti. Buna karşın Microsoft, konsolun Kinect ile birlikte çalışması için tasarlandığını ve geleceği teknolojisini evimize getirdiğini söylemişti.
 
    Xbox One için hazırlanan yeni Kinect'in Xbox 360'tak Kinect'ten daha güçlü olacağını biliyorduk, ama Rare Studios yetkililerin açıklaması aradaki farkın oldukça büyük olduğunu gösteriyor. Rare'den Nick Burton'ın açıklamalarına göre Xbox One'ın Kinect'i, Xbox 360'ta kullanılan Kinect'ten 10 kat daha güçlü. Bu durum geliştiricilere büyük avantajlar sağlayacaktır.
 
     Rare'in Xbox One için Kinect destekli bir oyun olan Kinect Sports Rivals'ı hazırladığını da belirtelim. Bakalım bu oyun bize ne kadar özgürlük sunacak?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler