Xbox One'ın Kinect'i PC'de Çalışmayacak

28.06.2013 10:09 Samet Konuksal


    Microsoft'un hareket sensörlü cihazı Kinect, ilk modeliyle birlikte PC'lerde de boy göstermişti. Xbox One ile birlikte yeni bir Kinect modelinin duyurusunu yapan Microsoft, PC'cilere yeni bir haber verdi. Gelen haberlere göre Xbox One'ın Kinect'i, PC'lerde çalışmayacak.
 
    ArsTechnica sitesine konuşan Microsoft yetkilisi, Xbox One için üretilen Kinect modelini PC'ye bağlamak için bir yuvanın bulunmadığını söyledi. Ancak gelen haberlere göre Microsoft, Xbox One'ın çıkışından hemen sonra "Kinect for Windows" adında yeni bir model çıkaracak ve bu model, adından da anlayacağınız üzere PC ile tamamen uyumlu olacak. Yani Xbox One'ın yanında gelecek olan Kinect, sadece Xbox One ile uyumlu olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monolith'in Geliştirdiği Wonder Woman'dan Yeni Detaylar Sızdırıldı 27 Dk önce Yeni Starfield Modu Çok Sayıda Star Wars Gemisini Oyuna Ekliyor 1 Saat önce Gears of War: E-Day'in 2025 Yılında Çıkış Yapacağı Bildiriliyor 2 Saat önce Marvel's Spider-Man 3'ün Ekran Görüntüleri Sızdırıldı 3 Saat önce LEC Yaz Mevsimi 2024'te 2. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler