Xbox One'ın Özel Sürüm Kontrolcülerine Bir Yenisi Daha: The Volcano Shadow Special Edition

27.09.2017 16:21 Tunahan Safdır

 
     Özel sürüm kontrolcüleri oldukça başarılı olan Xbox One'ın Volcano Shadow isimli kontrolcüsü kısa bir süre önce Amazon üzerinde satışa sunuldu. Ancak stokların tükenmesi de oldukça kısa sürdü.
 
     Turuncudan siyaha dönen rengi ve normalde renkli olmasına alıştığımız butonlarda da kullanılan lav rengiyle isminin hakkını veren kontrolcünün Amazon üzerindeki fiyatı 69$ olarak belirtilmiş. Tüm Xbox One modelleri ve Windows 10 uyumlu kontrolcü Eylül ayının başlarında piyasaya çıkmış ve yine çıktığı gibi tükenmişti.
 
     Volcano Shadow Special Edition'ın kutu açma videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Bizce oldukça şık gözüken kontrolcüyle alakalı siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda bizimle paylaşabilirsiniz.
 
 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler