Xbox One'ın Teknik Açıdan En Kötü Oyunu: APB Reloaded

10.06.2016 19:28 Gazali Çetinkaya

   
   İlk olarak 2011 yılında PC'ye çıkış yapan APB Reloaded geçtiğimiz hafta Xbox One için de çıkışını gerçekleştirmişti. Çıkışından kısa bir zaman sonra Digital Foundry oyunun performans testine yaptı ve sonuçlar ise oldukça kötü.
 
   Oyunun frame rate oranı genel olarak 20 olsa da kimi zaman daha da aşağılara düşebiliyor ki bu da 6 gibi komik rakamlar. Frame rate oranını bir kenara bırakırsak grafiklerin durumu daha da içler acısı. Oyunun kaplamaları, karakter detayları fazlasıyla düşük ve rahatsız edici gözüküyor.
 
   Neredeyse iki yıl önceki neslin oyunu gibi gözüken APB Reloaded'ın yapılan testine bir de siz bakın ve Xbox One üzerinde bu kadar kötü çalışan başka bir oyun var mı kararınızı verin. İyi seyirler. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
All Points Bulletin: Reloaded Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Real Time Worlds Dağıtıcısı: Reloaded Games Tür: MMO Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler