Xbox One'ın Yeni Güncellemesi Kılavuz Sekmelerini Düzenliyor

01.06.2020 20:22 Gazali Çetinkaya

 
Microsoft, Xbox One'ın yeni sistem yazılımı güncellemesi yayınladı.

Güncelleme kılavuz sekmelerini daha temiz ve okunması kolay hale getiriyor. Bağlantılı deneyimleri birleştirerek sekme sayısını azaltıyor.

Artık Uygulama ve sistem bildirimleri 'Uyarılar' kısmında. 'Önerilen arkadaşlar' 'Kişi bul'un altında. 'Kulüpleri keşfedin' 'Kulüpler'in içinde. 'Gruplar ve Sohbetler' sekmesinin altında 'bir grup başlat, davetler ve sohbetler' yer alıyor. 'Profil ve Sistem' sekmesi oturum açma, ayarlar ve yardım gibi önemli işlemleri içeriyor ve her yerden hızlıca erişebilmenizi sağlıyor.

Ayrıca artık Giriş, Kişiler, Gruplar ve Sohbetler, Başarılar, Yakala ve Paylaş, Profil ve Sistem sekmelerinin sırasını istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.
 
Güncelleme aynı zamanda topluluk bölümüne yeni kanallar, ek koleksiyon filtreleri ve Mixer yayınlarına göz atma kısmında iyileştirmeler içeriyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 8 Dk önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 28 Dk önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 1 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 2 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler