Xbox One'ın İlk Resmi Harici 2 TB Harddiski Duyuruldu

06.08.2015 13:32 Talha Aynacı

     Kutulu oyunların yerini dijital oyunlara bıraktığı son dönemlerde (mesela yeni  Hitman oyununun öncelikli olarak dijital çıkacağı gibi) konsollarda da depolama alanları artık iyiden iyiye yetersiz gelmeye başladı. Bir diğer örnek de 40 GB alan isteyen Wolfenstein: The New Order.
 
     Bu noktada PS4 ve Wii U cephesi harddisklere verdikleri geniş destekle oyuncuların bu sıkıntısını giderirken,  esasında oyuncular tarafından ulaşılıp değiştirilmesi pek de mümkün olmayan yapısıyla Xbox One'ın 500 GB'lık (ki bunun da aslında 362 GB'lık alanı kullanıma açık) depo alanıyla ilgili sıkıntıyı nasıl gideceği merak konusuydu. Neyseki cevap nihayet Gamescom 2015'den geldi.
 
Microsoft gerçekleştirdiği duyuru ile Seagate işbirliğinde resmi olarak lisanslı Xbox One'a harici olarak takılabilen USB 3.0 2 TB'lık resmi harddisk ürününü ilan etti. Seagate'in 2 TB'lık harddiskleri genellikle 80$ - 90$ civarında iken bu özel harddisk 110$ fiyatıyla marketlerde yer edecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 2 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 2 Saat önce Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 3 Saat önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 9 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler