Xbox Patronu Gears of War'u Geri İstiyor

18.09.2013 12:17 Talha Aynacı

 
   Mevcut nesile damgasını vuran ve gerek hikaye modu, gerekse multiplayer moduyla unutulmaz bir macera yaşatan Gears of War serisi sadece Xbox 360 kullanıcılarının değil Xbox yetkililerinin de gönlünü çalmışa benziyor.

   Japon oyun dergisi Famitsu'ya konuşan ve DualShockers tarafından çevirilen röportaja göre Microsoft Oyun Stüdyoları patronu Phil Spencer, Gears of War serisini yeni nesilde de görmeyi canı gönülden istediklerini ancak bu konuda söz sahibi tek adresin Epic Games olduğunu belirtti:

"Gears of War, Epic Games tarafından geliştirildi ve Xbox 360'da bize uzun süre partnerlik ettiler. Ne yapmak istediklerini onlara sormak lazım. Gears of War'la ilgili herhangi bir duyuru yapmış değiliz ama seriyi Xbox One'da görmeyi umut ediyoruz. Şu anda tüm söyleyebileceğim bu kadar."
 
   Gears of War serisinin yapımında kilit rol oynayan pek çok isim, başta serinin babası ve tasarım yönetmeni Cliff Bleszinski geçtiğimiz yıl stüdyodan ayrılmış, bu yılsa Epic Games'in yapımcı ismi Chris Wynn, BioWare'e geçmişti. Serinin diğer önemli isimleri Rod Fergusson ve Mike Capps'in ayrılığı da eklendikten sonra çıkan Gears of War: Judgment, Polonyalı stüdyo People Can Fly tarafından geliştirilmişti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War 3 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
8 Aylık Çalışmanın Ardından Dark Souls Re-Remastered Modu Çıktı 26 Mayıs Intel Extreme Masters Dallas 2024 Başlıyor! 26 Mayıs İptal Edilen The Divison Hearland'dan Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı 26 Mayıs VCT 2024 Masters Şanghay'da 2. Round Tamamlandı! 26 Mayıs Skull and Bones Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Olacak 26 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler