Xbox: Project Scorpio Geliştirici Kiti

13.04.2017 06:47 Gazali Çetinkaya

 
 
   Xbox: Project Scorpio'nun son tasarımı henüz yayınlanmış değil ancak konsolun geliştirici kiti Microsoft tarafından gösterildi.
 
   Geliştirici kiti kısaca oyun geliştirecek stüdyolar için hazırlanmış ve özel olarak optimize edilmiş bir konsol versiyonudur. Konsolun son tasarımına benzeyebilir veya benzemeyebilir. 
 
   Xbox One ve Xbox One S'in geliştirici kiti perakende sürümle neredeyse aynıydı. Xbox 360 geliştirici kitinin üstünde ise büyük bir ek bölüm vardı.
 
   Xbox: Project Scorpio geliştirici kiti görsellerinin yanı sıra Microsoft Gamasutra aracılığıyla teknik özellik karşılaştırmasını da yayınladı.
 
 
   Teknik özelliklere baktığımızda ise geliştirici kitinin daha güçlü olduğunu görebiliyoruz. Project Scorpio geliştirici kitinde 6.6 Teraflop gücünde özelleştirilmiş 44 adet üniteden oluşan 1172MHz GPU bulunmakta, Project Scorpio'da ise 6 Teraflop gücünde özelleştirilmiş 40 adet üniteden oluşan 1172MHz GPU bulunmakta.

   Ayrıca bellek kısmında da farklılık var. Project Scorpio geliştirici kitinde 24 GB DDR5 RAM bulunmakta, Project Scorpio'da ise 12 GB DDR5 RAM bulunmakta.
 
   Project Scorpio 2017 tatil döneminde çıkış yapacak.  

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler