Xbox, Rakip Platformlara 4 Farklı Oyunu Getirecek

17.02.2024 14:31 Mehmet Tandoğan

 
Geçtiğimiz akşam yayınlanan Podcast içeriğinde Xbox Başkanı Phil Spencer çeşitli açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamalara göre Microsoft tarafından Xbox konsollarına ve PC platformuna sunulan oyunlar artık rakip platformlara gelmeye hazırlanıyor.
 
Xbox oyunları PS5 ve Switch'e gelmeye hazırlanıyor
 
 
Bildiğiniz üzere Microsoft'un oyun bölümü olan Xbox'ta birçok proje bulunuyor. Büyük çaplı olarak karşımıza çıkan bu projeler ilerleyen süreçte PlayStation 5 ve Nintendo Switch gibi diğer platformlara çıkış yapmayı bekliyor. VGC tarafından doğrulanan The Verge kaynaklarına göre ilk etapta rakip platformlara gelecek olan oyunlar arasında Pentiment, Hi-Fi Rush, Sea of Thieves ve Grounded yer alıyor.
 
Öte yandan Podcast'te Spencer, daha önce PlayStation 5 konsoluna çıkış yapacağı bildirilen Starfield ve yeni Indiana Jones oyunu hakkında resmi bir açıklamada bulundu. Yapılan açıklamaya göre bu oyunlar rakip platformlara şu an için gelmeyecek. Dolayısıyla Xbox ve PC platformuna özel olarak kalmaya devam edecek.
 
Peki siz hangi oyunların gelmesini istersiniz?
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Microsoft Platformlar: PC Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yazılım Çıkış Tarihi: 4 Nisan 2001
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gothic Classic Khorinis Saga Switch İçin Duyuruldu 18 Dk önce Still Wakes the Deep Psikolojik Korku Deneyimi Sunacak 1 Saat önce Film Yönetmenliğine Adım Atabileceğiniz Blockbuster Inc. 6 Haziran'da Geliyor 1 Saat önce Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler