Xbox Scorpio'ya VR Oyunları Dışında Özel Oyun Gelmeyecek

19.08.2016 09:58 Gazali Çetinkaya

   
   Yeni konsolların isimleri geçmeye başladığı zaman PlayStation kullanıcıları dahil tüm oyuncuların en korktuğu durumlardan birisi de kendi konsollarına olan desteğin giderek azalacağı yönünde oldu.
 
   Sony, tüm oyunların standart PlayStation 4'te ve büyük bir çoğunluğunun ya da hepsinin yeni gelecek yüksek performanslı PlayStation üzerinde destekleneceğini belirterek PlayStation 4 kullanıcılarını rahatlatmıştı. Microsoft ise daha önce yaptığı açıklama ile bu durumu doğrulamıştı şimdi de Microsoft'tan Aaron Greenberg Xbox için bu konuya bir kez daha değindi. 
 
   Aaron Greenberg, Engadget ile yaptığı röportajda "Project Scorpio için konsola özel oyun yapmayacağımızı söylemiştik. Bunlar bir ekosisteme ait, ister Xbox One S'iniz olsun isterse de Project Scorpio'nuz. Kimseyi geride bırakmak istemiyoruz." şeklinde bir yorumda bulundu. Aaron Greenberg, VR için ellerinde bulunan güç ve yetenekler ile de Project Scorpio'da oyuncuları yeni deneyimlerin beklediğini belirtti.
 
   Bunun dışında Aaron Greenberg, Xbox One/Xbox One S'teki oyunların ve aksesuarların Project Scorpio üzerinde de çalışacağını doğruladı.
 
   Microsoft'un E3 konferansında tanıttığı ve en iyi konsol olacağını iddia ettiği Xbox Scorpio 4K oyun ve yüksek VR deneyimi sunmak için 2017'nin sonlarında oyuncuların karşısına çıkacak.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 48 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 11 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler