Xbox Series X Kasım'da Çıkacak

11.08.2020 22:21 Gazali Çetinkaya

 
Microsoft, Xbox Series X'in Kasım ayında piyasaya sürüleceğini resmi olarak duyurdu.

Net çıkış tarihi ve fiyat henüz açıklanmadı.
 
Microsoft, yeni nesil konsol çıktığında dört nesilden binlerce oynanabilir oyun olacağını ve bu yıl içinde 100'den fazla Xbox Series X için optimize edilmiş oyun planlandığını belirtti.
 
Halo Infinite'in 2021'e ertelenmesiyle birlikte konsolun çıkışında yeni birinci parti AAA oyun olmayacak gibi görünüyor. Şimdiye kadar gösterilen birinci parti AAA oyunlar State of Decay 3, Forza Motorsport, Everwild, Avowed, Senua's Saga: Hellblade II ve Fable için çıkış aralığı verilmedi ve çoğu da geliştirme süreçlerinin başlarında.
 
-  Assassin's Creed Valhalla, Dirt 5, Gears Tactics, Yakuza: Like a Dragon ve Watch Dogs: Legion dahil olmak üzere 50'den fazla yeni cross-gen ve Xbox Series X için optimize edilmiş oyun. 
- The Medium, Scorn, Tetris Effect: Connected ve daha fazlası olmak üzere Xbox Series X için geliştirilen ve Xbox Game Pass ile birlikte çıkacak yeni oyunlar. 
Destiny 2, Forza Horizon 4, Gears 5, Ori and the Will of the Wisps, Madden NFL 21 ve daha fazlası olmak üzere Xbox Series X'in tüm avantajlarından faydalanacak 40'tan fazla popüler oyun.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox Series X Platformlar: Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 51 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 10 Dk önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 49 Dk önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 1 Saat önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 1 Saat önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler