Xbox Series X Tüm Xbox One Oyunlarını Destekleyecek

20.03.2020 14:25 Gazali Çetinkaya

 
Microsoft, yeni nesil Xbox konsolunun geriye uyumluluk özelliğini detaylandırdı.
 
Xbox resmi twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamaya göre, Xbox Series X şu anda Xbox One'da geriye uyumlu olan tüm orijinal Xbox ve Xbox 360 oyunları ile birlikte Xbox One'daki tüm oyunları destekleyecek.
 
"En sevdiğiniz oyunları Xbox Series X'te oynayın. Harici hard diskinizi Xbox Series X'e bağlayın ve tüm oyun kütüphanenize anında erişin."
 
"Şu anda geriye uyumlu olan tüm oyunlar. Artı tüm Xbox One oyunları."
 
Bugün Ubisoft, Rainbow Six Siege PlayStation 4 ve Xbox One disklerinin PlayStation 5 ve Xbox Series X'te çalışacağını açıkladı. Bu da geriye uyumluluğun sadece dijital olmayacağını doğruluyor. 
 
Rakibi PlayStation 5 ise çıkışında sadece 100 adet PlayStation 4 oyununu destekleyecek. İleride daha fazla oyunun eklenmesi planlanıyor fakat PlayStation 4'ten önceki nesiller için bir plan yok.
 
Xbox Series X ve PlayStation 5 bu yılın sonlarında piyasaya sunulacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox Series X Platformlar: Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 102 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 3 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 4 Saat önce Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 5 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler