Xbox Series X'ten Yeni Bilgiler Haftaya Paylaşılacak

10.03.2020 18:45 Özgür Eroğlu

 
Microsoft'un yeni nesil için çıkartacağı oyun konsolu Xbox Series X bildiğiniz gibi bu yılın sonlarında çıkacak. Yeni konsola dair bazı detayları bilsek de hala bilmediğimiz çok fazla şey var. Bu detayların bir kısmı da haftaya açıklanacak.
 
Geçtiğimiz haftalarda bildiğiniz gibi Corona virüsü sebebi ile Oyun Geliştiricileri Fuarı yaza ertelenmişti. Normalde fuarın 16 - 20 Mart tarihleri arasında yapılması bekleniyordu. Ancak Xbox yine de fuarda paylaşacağı bilgileri paylaşacak. Yine önümüzdeki hafta yapacakları bir canlı yayın etkinliği ile konsoldan bazı detayları öğreneceğiz. 
 
Game Stack Live adı verilen etkinlik 17 - 18 Mart tarihleri arasında düzenlenecek. Canlı yayınlar her iki günde Türkiye saati le 20:00'da başlayacak. Xbox'ın canlı yayını ise 18 Mart'ta 21:40'ta başlayacak. Canlı yayının tam adı ise Xbox Series X + Project xCloud = New Chapter in Gaming. Bu demek oluyor ki haftaya hem yeni konsoldan, hem de xCloud sisteminden yeni bilgiler öğreneceğiz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox Series X Platformlar: Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler