Xbox Series'te VR Mesajı Bulundu (Güncelleme)

16.03.2021 17:23 Gazali Çetinkaya

 
Güncelleme: Microsoft sözcüsü IGN'e yaptığı açıklamada, yerelleştirme hatası olduğunu ve VR'ın şu anda konsol için odak noktası olmadığını belirtti.
 
Orijinal Haber: Microsoft tarafından Xbox Series konsolları için sanal gerçeklik hamlesi gelebilir.
 
IGN İtalya, yeni Xbox kablosuz mikrofonlu kulaklığını Xbox Series'e taktığında VR referansı içeren bir uyarı mesajıyla karşılaştığını belirtti. Mesajda VR cihazının güncellenmesi gerektiği yazıyor. 
 
Daha önce de Microsoft Flight Simulator'da "PC_VR" ve "Scarlett_VR" dosyaları bulunmuştu. Scarlett, yeni nesil Xbox konsollarının kod adıydı.
 
Tüm bunlar Microsoft'un sanal gerçeklik cihazı üzerinde çalıştığına veya üçüncü parti cihazların destekleneceğine işaret olabilir. Henüz bir resmi bir duyuru yok.
 
Sony Interactive Entertainment, PlayStation 5 için yeni nesil sanal gerçeklik sistemini geçtiğimiz ay resmi olarak duyurdu. 2022'den önce çıkmayacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox Series X Platformlar: Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler