Xbox & Bethesda Games Canlı Yayın Etkinliği Başladı

12.06.2022 20:01 Mehmet Tandoğan

 
 
Xbox & Bethesda Games 2022 Canlı Yayın Etkinliği TSİ 20:00 itibarıyla başladı. Canlı yayını Youtube, Facebook, Twitch, Twitter ve TikTok üzerinden izleyebilirsiniz.
 
Etkinlikte, Xbox Game Studios, Bethesda Softworks ve dünya çapındaki ortaklardan gelecek oyunlar yer alıyor. Bunun yanı sıra Xbox ekosistemine yakında gelecek olan oyunlar hakkında bilmeniz gereken her şeyi sunuyor.
 
Xbox ve Bethesda Games Showcase'i 30'dan fazla dil desteğiyle sunuluyor. 
 
Etkinlikte sürpriz oyunların yer alması bekleniyor. Önceden duyurulan oyunların oynanış fragmanları ve yeni bilgileri bu etkinlik içerisinde yer alacak. Etkinlikte yer alması muhtemel oyunlar arasında Starfield, Redfall, Forza Motorsport, ARK 2 ve Obsidian Entertainment'tan Josh Sawyer'ın bir sonraki oyunu bulunuyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Microsoft Platformlar: PC Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yazılım Çıkış Tarihi: 4 Nisan 2001
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 3 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 3 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 4 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 5 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler