Xbox patronu Phil Spencer: Redfall bizi hayal kırıklığına uğrattı!

05.05.2023 18:13 Mehmet Tandoğan

 
 
Kinda Funny podcast'inde konuşan Xbox patronu Phil Spencer, hayranların Redfall'u nasıl algıladığına dair bazı detaylar paylaştı ve bunlara kendi yorumlarını ekledi. Bu hafta içi piyasaya sürülen co-op tabanlı nişancı aksiyon oyunu Redfall, Metacritic'te PC'de 58, Xbox Series X|S'te ise 62 puana sahip. Medya puanlarının haricinde kullanıcı puanları daha da düşük olarak karşımıza çıkıyor. PC platformunda kullanıcı puanı şu anda 1,9.
 
Phil Spencer oyun hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu
 
 
 
Xbox patronu Phil Spencer yakın zamanda çıkış yapan Redfall için oyuncu görüşlerini temel aldı ve şu açıklamalarda bulundu: "Benim için Xbox topluluğunu hayal kırıklığına uğratmaktan ve topluluğun bize olan güvenini kaybettiğini görmekten başka ağır bir şey yok. Bu durum açıkçası beni hayal kırıklığına uğrattı ve üzdü."
 
Hayal kırıklığına oyuncularla beraber ortak olmaya çalışan Spencer sözlerine şöyle devam etti: "Arkane Austin'in büyük bir destekçisiyim. Ekibin geçmiş performansı harika ve yaptıkları unutulmaz. Bu yüzden bu ekibin oyunlarını seviyorum. Bundan sonraki süreçte Redfall'da 'ne eksik ya da neleri daha iyi hale getirebiliriz' konusuna odaklanacağız."
 
2 Mayıs tarihinde Xbox Series X/S ve PC'ye çıkış yapan Redfall'un Steam kullanıcı incelemeleri de çoğunlukla olumsuz durumda. Oyun şu anda Steam'de 699,00 TL'den Xbox mağazasında ise 1.150 TL'den satışta. Ayrıca oyun Xbox Game Pass hizmetinde de mevcut.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Redfall Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Nişancı Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 39 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 12 Dk önce Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 1 Saat önce Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 1 Saat önce EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 8 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler