Xbox'ın Patronu Phil Spencer: "Bizim İçin Başarının Karşılığı Sony'yi Alaşağı Etmek Değil"

29.07.2019 16:55 Nursema Emre

 
2001 yılında ilk Xbox'ın piyasaya çıkışından itibaren Microsoft  ve Sony arasında süregelen rekabet herkesin malumu. Çoğu zaman Nintendo, bu ikilinin arasından sıyrılıp birçok konsol neslinde en çok satan firma olmayı başarsa da Sony ve Microsoft'un hitap ettiği kitleler birbiriyle çakıştığı için bu iki firmanın pay kapmak istediği pazar da bir yerde ortak...
 
Xbox'ın başındaki isim Phil Spencer, Microsoft'un yeni dönemde başarılı olma kriterinin Sony'yi geçmek olmadığını, aksine kendilerini rakip değil iş ortağı olarak gördüklerini söyledi.
 
İşte Phil'in açıklamaları:
 
"Topluluğun neler söylediğine her zaman kulak kabartıyorum. Ancak yeşil takımın (Xbox'tan söz ediyor) başarılı olması için diğerlerinin çuvallamasını isteyenler varsa da ben onlardan değilim. Sony ile yıllardır süren bir ilişkimiz mevcut.
 
Sony içerisinde Windows bulunan PC'leri piyasaya sürdü. Oyunlarını yaparken bizim geliştirme araçlarımızı da kullandılar. Bugün sektörün geldiği nokta bir tarafın başarısının göstergesi bir başka şirketi alaşağı etmek değil. Bu birlikte büyüdüğümüz bir endüstri."

İlgili İçerik Yorumlar 64 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 2 Saat önce Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 3 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler