Xenoblade Chronicles Çıkışı 2 Hafta Geriye Alındı

Wii için kıt geçen şu anki oyun dönemi ileriki aylarda hareketleneceğe benziyor.
09.07.2011 17:26 Levent Polater

 
    Nintendo, Batı için işleri hızlandırmaya başladı. Batı çıkışı ilk başlarda zor görünün Xenoblade Chronicles ilk olarak 2 Eylül'de Avrupa'ya geliyor denilmişti. Alınan bir bilgiye göre Nintendo, bu çıkış tarihini 2 hafta geriye almış.
 
     Oyunun ön siparişlerinde kırmızı Classic Kontroller Pro veriliyor. Şimdi bunu elde etmek için biraz daha elinizi çabuk tutmanız gerekebilir.
 
    Nintendo'nun şimdi The Last Story'yi Batı'ya getirme çabası içerisinde olduğu rapor ediliyordu. Bakalım The Last Story çıkışında da aynı hızı görebilecek miyiz? Bir diğer Japon sınırı içerinde görülen oyun ise Pandora's Tower. Şimdiden gözümüzü ona da diksek iyi olur. Ha bu arada, artık Xenoblade'in yeni çıkış tarihi 19 Ağustos!

   

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xenoblade Chronicles Platformlar: Wii 3DS Geliştirici: Monolith Software Dağıtıcısı: Nintendo Tür: RPG Çıkış Tarihi: 19 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Şampiyonu MOUZ Oldu! 18 Dk önce VCT 2024 EMEA 1. Aşama Turnuvasının Şampiyonu Fnatic Oldu! 1 Saat önce Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler