Xenoblade Chronicles: Definitive Edition Ek Senaryosu ‘Future Connected’ Yeni Savaş Sistemi İçerecek

30.04.2020 11:26 Gazali Çetinkaya

 
Monolith Soft'un 2012'de Wii için çıkan rol yapma oyunu Xenoblade Chronicles yenilenerek Switch'e geliyor ve yenilenmiş sürüm Future Connected adında bir ek senaryoya sahip olacak. Japonya'da oyunun indirme kartı üzerinde yazan bilgiye göre, Future Connected ek senaryo dışında bir de yeni savaş sistemi içerecek.
 
Future Connected orijinal oyuna ek son bölüm (epilogue) niteliğinde. Shulk ve Melia karakterlerine odaklanacak senaryo yeni bir savaş sistemi ile birlikte yeni bir haritada geçecek.  
 
Yenilenmiş sürüm ayrıca yeniden düzenlenmiş müzikler, geliştirilmiş görseller ve oynanış sunacak.
 
Xenoblade Chronicles: Definitive Edition 29 Mayıs'ta Switch için çıkacak. Nintendo eShop'ta $59.99 fiyattan ön siparişte.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xenoblade Chronicles: Definitive Edition Platformlar: Geliştirici: Monolith Software Dağıtıcısı: Nintendo Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler