Xenoblade Chronicles Satışları Oldukça İyi

Xenoblade oyun otoritelerinin övgüsünü topladı
04.05.2012 09:47 Alkan Adakaner


      Nintendo'nun uzun süre Batı'da getirmediği RPG oyunu Xenoblade Chronicles sonunda piyasaya çıktı. Wii'ye özel olarak geliştirilen oyun aldığı oldukça yüksek inceleme puanları ile oyun otoritelerinin hayranlığını kazanmıştı. Anlaşılan oyuncular da Xenoblade'e ilgi gösteriyor.
 
     Analistlerin açıklamalarına göre Xenoblade Chronicles, Amerika Birleşik Devletleri'nde Nisan ayının en çok satan 3. oyunu oldu. Xenoblade'in dünyanın en büyük oyun pazarı olan ABD'de böyle bir başarı yakalaması umarız Nintendo'yu bundan sonraki yerelleştirme işlerinde ders olur.
 
      Resmi satış rakamları NPD tarafından açıklanana kadar oyunun tam olarak kaç adet sattığını bilemeyeceğiz, fakat Amerika'da 3. sırada olmak demek oldukça yüksek satış adetine ulaşmak demektir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xenoblade Chronicles Platformlar: Wii 3DS Geliştirici: Monolith Software Dağıtıcısı: Nintendo Tür: RPG Çıkış Tarihi: 19 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler