Xenoblade, Wii'yi Hareketlendirmeye Geliyor

Xenoblade dünyasının çok çekici göründüğü itiraf etmek gerekiyor.
30.06.2011 03:00 Levent Polater

 
    Xenoblade senaristi Yuichiro Takeda, Eylül ayı için Avrupa çıkışı onaylanan Xenoblade Chronicles hakkında konuştu.
 
    Koca bir dünyayı ekranlara taşıyacaklarını söyleyen Takeda, Xenoblade için şunları söyledi:
 
    "Colony 9 adlı bir bölge var. Buranın görüntüsü inanılmaz. Senaryo üzerinde çalışırken, sıradan RPG'lerdeki kasaba türlerinin görüntüleri hep aklımdaydı. Ancak oyunu oynamaya başladığımda bu kasabaya bir çok fikir kattık ve burası başlı başına bir oyun hâline geldi."

    "Bu yüzden yapım sürecinin sonuna geldiğimiz şu günlerde, kendimin ne kadar devasa bir projenin içinde olduğunuın daha iyi farkına varıyorum"
 
    Xenoblade Chronicles'ın Eylül ayında Avrupa çıkışını yapacağı onaylanmıştı. Eğer Wii'niz varsa ve şu sıralar güzel bir RPG arıyorsanız, oyun listenizin başına bu yapımı koysanız iyi olur.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xenoblade Chronicles Platformlar: Wii 3DS Geliştirici: Monolith Software Dağıtıcısı: Nintendo Tür: RPG Çıkış Tarihi: 19 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 1 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 2 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 2 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 3 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler