Xenoblade'in Ana Görevi 70-80 Saat Sürecek

09.04.2010 11:55 Alkan Adakaner


 
     Nintendo'ya bağlı Monolith Software tarafından geliştirilen Xenoblade'den beklentiler oldukça fazla, çünkü RPG oyunlarında deneyimli olan geliştiricinin yüksek kalitede bir işe imza atması bekleniyor.
 
     İki dev Tanrının cesetleri üzerinde geçecek oyunun ana senaryosunun 70-80 saat süreceği Monolith Software tarafından açıklandı. Eğer buna bir de yapmamızın zorunlu olmadığı yan görevleri de eklersek toplam 100 saatlik bir oyun süresine sahip olacakmışız.
 
     Sadece büyük mekanlar arası geçişlerde yükleme ekranları ile karşılaşacağımız oyunda "Ark" adında düşmanlara arkadan veya yan taraftan gizlice yaklaşıp vurabileceğimiz özel hareketler olacağı da açıklandı.
 
      10 Haziran'da Japonya'da piyasaya çıkacak olan oyunun Batı çıkış tarihi ile ilgili resmi bir açıklama yapılmadı.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xenoblade Chronicles Platformlar: Wii 3DS Geliştirici: Monolith Software Dağıtıcısı: Nintendo Tür: RPG Çıkış Tarihi: 19 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 2 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler