Xenoblade'in Geliştiricilerinden Yeni Wii U Oyunu

Xenoblade büyük beğeni toplamıştı
13.09.2012 20:34 Alkan Adakaner


       Nintendo Wii için geliştirdikleri Xenoblade Chronicles ile büyük övgü toplayan Nintendo'nun ikinci parti oyun geliştiricilerinden Monolith Soft'un şimdi de bir Wii U oyunu üzerinde çalışmalarına devam ettiği açıklandı.
 
      Geliştirici firmadan tasarımcı Tetsuya Takahashi açıklamasında Wii U için geliştirilen oyun hakkında herhangi bir ayrıntı vermedi, ama RPG alanında uzman olan firmanın Wii U için de benzer türde bir oyun geliştirdiği tahmin ediliyor.
 
      Nintendo, daha önceki konsollarına göre Wii U'da 3. parti firmalardan daha fazla destek alıyor. Eğer bu oyunlar kaliteli 1. ve 2. parti geliştiriciler tarafından da desteklenirse Wii U oldukça büyük satış başarılarına ulaşabilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 1 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 1 Saat önce EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler