Xenoblade'ten Arayüz Görüntü ve Bilgileri

22.05.2010 16:19 Ersin Kılıç


 
     Sakaguchi imzalı Last Story ile birlikte Nintendo Wii'nin en merak edilen JRPG'leri arasında yer alan Xenoblade'in menü arayüzünden ilk ekran görüntüleri gösterildi.
 
     Menü tasarımlarından önce bir de oyun içi ekran görüntüsü yer alıyor. Yukarıdada görebileceğiniz bu görüntüde oyunun değişen grafik yapısı ve renk paleti gözler önüne serilmiş. Menü görüntülerinde ise Japonca sürümüne ait olmasına karşın bir çok ayrıntı yer alıyor.
 
     Örneğin menü resimlerinden birisinde karakterimizi büyük bir makinenin başında görüyoruz. Bu kısım muhtemelen bazı parçaları birleştirerek eşya yaratma veya birleştirme (Combine) menüsü gibi bir menü olabilir. Karakter silah ve eşya seçme (Equipment) menüsünde ise karakter silahının alt kısmında iki tane boşluk görüyoruz. Bu boşluklarda silahlara başka eşyaları takabileceğimiz anlamına geliyor. Hatta başka bir menü görüntüsünde aynı boş slotların dolduğunu görüyoruz.
 
     Xenoblade'in bu menü görüntülerine buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xenoblade Chronicles Platformlar: Wii 3DS Geliştirici: Monolith Software Dağıtıcısı: Nintendo Tür: RPG Çıkış Tarihi: 19 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler