Xenoblade'ten Tam 18 Dakikalık Video

Xenoblade, Wii'nin en özgün JRPG'lerinden birisi.
20.06.2011 13:25 Ersin Kılıç


     İki tanrı arasında yüzyıllar süren bir savaş....Aradan geçen uzun yıllar ve bu tanrıların cesetlerinden oluşan iki büyük ada....İşte bu ilginç konsept üzerine şekillendirilen Xenoblade: Chronicles  için yeni bir tanıtım videosu daha yayınlandı.
 
     Tam 18 dakika 40 saniye uzunluğundaki bu tanıtım videosunda oyunun mekan ve çevre elementlerine yoğunlaşıldığını görüyoruz. Öncelikle oyunun Wii'ye çıkmasına rağmen oldukça başarılı bir görselliğe sahip olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle görüş mesafesi ve mekanlardaki o farklı yapı, videonun öne çıkan unsurları olmuş. Ayrıca bazı mekanlardaki gece gündüz geçişleri de dikkatlerden kaçmıyor.
 
     Büyük bir oyun alanı dışında geniş çevresiyle de dikkat çeken oyun geçtiğimiz yıl Japonya çıkışını yapmıştı. Japonya çıkışı üzerinden bir yıl geçmesine rağmen Avrupa çıkış tarihi ise hala kesinlik kazanmış değil. Buna rağmen oyunun seslendirmesinde yer alan Peter Dickson, resmi açıklama gelmese de oyunun Eylül ayında çıkacağını belirtmişti.
 
     Bu sene içerisinde çıkmasını umduğumuz oyunun bu yeni videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xenoblade Chronicles Platformlar: Wii 3DS Geliştirici: Monolith Software Dağıtıcısı: Nintendo Tür: RPG Çıkış Tarihi: 19 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler