Xperia Play Kullanıcıları Oyunlara Para Ödüyor

Xperia Play oyuncuları PsOne klasiklerini pek sevmedi, ama diğer oyunlara ilgi gösteriyorlar
23.08.2011 07:00 Alkan Adakaner


    Sony'nin Xperia Play adlı cihazı belki oyunlar için en uygun platform değil, ama bu cihazın kullanıcılarının oyunlara ilgi göstermediği anlamına gelmiyor. Her ne kadar bu platformdaki PSOne oyunlarının satışları çok kötü gitse de diğer oyunlara ilgi yoğun gibi görünüyor.
 
     Sony Ericssonpazarlama müdürü Dominic Neil-Dwyer'ın açıklamasına göre Xperia Play kullanıcılarının %75'i ücretsiz oyunlardan çok ücretli yapımlar alıyor. Halbuki bu tür platformlardaki trendin ücretsiz oyunlar olduğunu söyleyen Dwyer, Xperia Play'de başarılı bir performans gösterdiklerini belirtiyor.
 
     Yine aynı yetkili bu yılın 2. çeyreğinde firmasının Android pazarının %11'ine sahip olduğunu da belirtiyor. Bu arada Xperia Play için bugüne kadar 150'den fazla oyunun çıktığını hatırlatalım.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xperia Play Platformlar: PSP Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 1 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 1 Saat önce Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 5 Saat önce Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 5 Saat önce Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 6 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler