Yaiba: Ninja Gaiden Z, Ukrayna'da Geçiyor

28.03.2013 17:39 Alkan Adakaner


     Ninja Gaiden'in bir yan oyunu olarak tasarlanan Yaiba: Ninja Gaiden Z'nin hikayesinin geçeceği ülke açıklandı. Team Ninja ve Spark Unlimited'ın açıklamalarına göre oyun Karadeniz'in karşı yakasında Ukrayna'da geçiyor.
 
     Oyunun tasarımcısı Keiji Inafune'nin açıklamasına göre geliştirici ekip bugüne kadar kullanılanlardan farklı bir mekanda oyunun geçmesini istemiş ve bu nedenle Ukrayna'da karar kılınmış. Oyun Ukrayna'da başlayacakmış, ama nerede biteceği ise şu an için bilinmiyor. Kim bilir belki de Türkiye'de bitebilir.
   
    Unreal Engine 3 ile geliştirilen oyunda Yaiba adlı bir yarı cyborg-yarı insan bir Ninja'yı yönetiyoruz. Oyunda aksiyonun tavan yapması bekleniyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Yaiba: Ninja Gaiden Z Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Team Ninja Dağıtıcısı: Tecmo Tür: Action Çıkış Tarihi: 21 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sızıntı: Kingdom Come Deliverance 2 Bu Yıl Çıkacak! 1 Saat önce PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler